mindfulness

”Life is what`s happening while you are busy making other plans”
John Lennon

Hva er mindfulness?

Vi har alle opplevd øyeblikk hvor vi har kjent oss veldig levende og der vi flyter gjennom livet. Vi er fulle av energi og kraft – fylt av ro og harmoni. Vi føler med aller sanser, er åpne og fullt tilstede. Vi er.

Mindfulness er evnen til å styre din egen oppmerksomhet og være tilstede fra øyeblikk til øyeblikk med en åpen holdning. Mindfulness betyr å føle seg hjemme i sin egen kropp og leve ut fra hjertet.

Er du her og nå – tilstedeværende – mens du leser dette? Eller tenker du at du må forte deg med å lese dette her? Tenker du på en samtale du hadde tidligere? Tenker du på alle ting som du må få gjort så snart som mulig? Eller kommenterer du for deg selv det du leser akkurat nå?

Legg merke til kroppen din. Hva føler du? Føler du deg lett og avslappet? Eller mer anspent og urolig? Hvis du føler noe annet enn letthet og ro så er du ikke i øyeblikket! Kroppen din er et godt barometer til å vise hva som skjer i intellektet ditt!

Mindfulness er å være fullt tilstede i akkurat dette øyeblikket… i dette øyeblikket… i dette øyeblikket… i dette øyeblikket…

Hva kan du gjøre for å oppleve flere slike øyeblikk? Du kan bevisst skape deg flere slike øyeblikk.

Ta kontakt for å finne ut mer om neste kurs. Les mer under “kurs”.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: