kurs

Mindfulness for alle som har det for travelt til å lese en hel bok om temaet “mindfulness“, som ikke har tid til å gå på et helt kurs eller glemmer å være bevisste i hverdagen. Du vil få litt bakgrunn og mange små øvelser og verktøy som du kan veldig lett integrere i din hverdag.

Ønsker du å være mer tilstede i din egen kropp og i ditt eget liv?
Vil du lære å være mer avslappet og sjenerøs med deg selv og andre?
Vil du være mer bevisst og klar i hverdagen din?

Slik fungerer mail/sms-kursene

Et kurs varer i en måned. Den består av fem mail i løpet av måneden og en sms-melding til inspirasjon og påminnelse 5 ganger i uka.

Mailen inneholder litt teoretisk bakgrunn om oppmerksomhet og nærvær og små øvelser. Sms-meldingene inneholder tanker, spørsmål, påminnelser og flere øvelser for å forbedre oppmerksomheten og nærvær i det daglige livet. Etter ca en måned kommer det en oppfølgingsmail.

Dette er en fin gave til deg selv når du ønsker noe nytt og vil gå nye veier. Eller det kan være en fin gave til et menneske du ønsker mer fred og ro i sjelen. Eller det kan være en god ide om du har lyst å utvikle deg sammen med din partner, venninner og venner.

Slik melder du deg på

Du registrerer deg eller den du vil gi kurs ”mindfulness” i gave ved å gjøre følgende to ting senest en uke før kurset starter:

1. send en mail med følgende informasjon til susannekirchberger@yahoo.no:

  • navn
  • mail-adresse som du vil ha kurs-mail til
  • mobilnummer til den telefonen du vil ha meldingene til

2. sett inn 500 kroner på konto 97134106712 i Skandiabanken

Når betalingen er registrert er du automatisk påmeldt og får den første mailen når kurset begynner.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: