detachment

”I’ve had a lot of worries in my life, most of which never happened.”
Mark Twain

Hva er detachment?

Vi har alle opplevd øyeblikk som har vært perfekte. Det er ingenting mer vi ønsker oss, det er ingenting vi vil kvitte oss med. Vi er i fred med oss selv, vi er i harmoni med verden rundt oss.

Detachment, noen ganger også kalt for non-attachment, betyr å frigjøre seg fra forestillinger og konsepter, fra alt som skal være eller ikke være. Detachment betyr å gi slipp på klager og bekymringer. Det betyr faktisk også å rydde i skuffer, skap og garasjer for å få plass til å puste.

Er du her og nå – tilstedeværende – i dag? Eller er det noe som burde være annerledes? Mer sol? Mer penger? Mindre arbeid? Hyggeligere kollegaer? En annen jobb? Hvor ofte har du tenkt disse tankene i det siste? Det hjelper faktisk ingenting å tenke alle disse tankene…

Legg merke til kroppen din. Hva føler du? Kroppen din er din kropp. Er det noe som burde være annerledes? Færre kilo? Mindre nese? Større muskler? Bedre kondisjon? Tenk om du hadde gitt slipp på alle disse tankene. Da hadde din kropp vært din kropp. Du kunne bare ha slappet av i din kropp, alt hadde vært perfekt akkurat som det er. Og du kunne ha brukt tankene dine til å tenke noe bedre.

Gi slipp på tankene… pust… gi slipp på tankene… pust…

Hvordan kan du gi slipp på disse tankene? Hva kan du gjøre for å frigjøre deg fra de forestillingene og konseptene du har? Du kan bevisst skape deg mer indre frihet og energi til nye ideer.

Ta kontakt for å finne ut mer om neste kurs. Les mer under “kurs”.

Reklamer

Kommentarer er stengt.

%d bloggere like this: